Lad os finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig med at få Scrum til at lykkes

Book tid til 15 minutters uforpligtende samtale her

Lidt om hvem jeg er 

Jeg har interesseret mig for personlig udvikling hele mit liv, fordi jeg elsker at have overskud på energikontoen og at få allermest værdi ud af min tid og mine penge. Ved at sørge godt for mig selv og min mentale og fysiske sundhed har jeg en masse god energi til de teams, jeg omgiver mig med. Både i forhold til familien, vennerne og på arbejdspladsen.

Jeg har fulgt og lært af mange dygtige mennesker. I mit arbejde som datanørd (BI-konsulent) har jeg også været meget optaget af, hvad der får et team til nå deres mål.

For mig indeholder Scrum et redskab, som kan anvendes til at få succes både privat og professionelt. 

Min vision er, at alle arbejdspladser konstant higer efter at udvikle sig selv og deres medarbejdere til at skabe mere værdi på kortere tid.

Jeg ser for mig, at vi har lært at sige #StopTidsspild og mene det

Jeg ser for mig, at vi kun siger ja til at bruge vores tid og dermed også vores energi og vores penge på det, der giver værdi for os selv og for andre

Min mission er at få mennesker til at leve et liv - både privat og professionelt - der giver mening og glæde - hver dag

 

YOUbuilding - når certificering og teambuilding ikke er nok

For rigtig mange år siden var jeg til nogle teambuilding-dage med mit datateam på min gamle arbejdsplads. Det var faktisk nogle gode og spændende dage. Til slut i forløbet blev følgende sagt: "Og så skal I jo huske, at et team aldrig bliver bedre end hver enkelt i teamet, så det er vigtigt, at I sørger for at komme som den bedste udgave af jer selv".

Alligevel brugte vi stort set ikke mere tid på det emne. Med YOUbuilding ønsker jeg at udfylde det rum, vi blev efterladt i dengang, og som mange andre glemmer at give det fokus, der er behov for.

YOUbuilding før teambuilding i alle typer af teams.

Med YOUbuilding fokuserer jeg på scrum- og agile-teams og det ledelsesteam, som skal gå forrest og vise vejen.

Fik jeg nævnt, at jeg er datanørd? 

Jeg er Business Intelligence (BI) Konsulent. Data har min store interesse - fordi det er sjovt! Fordi jeg er i flow, når jeg arbejder med data. Jeg har altid sagt, at jeg har følelsen af, at jeg laver sudoku og får penge for det.

Glæden ved at splitte noget ad for at samle det på nye måder. Glæden ved at mærke, hvordan det komplekse falder på plads. Glæden ved at formidle det, der for mange er volapyk.

Og så selvfølgelig fordi jeg elsker at gøre en forskel. Og jeg elsker at berige andre med værktøjer, der kan gøre deres arbejdsdag lettere og mere effektiv. Jeg elsker glade og tilfredse kunder.

Læs mere om mit arbejde med Business Intelligence og data her.

Videoblog på YouTube

Vil du inspireres til at skabe netop det liv, som du drømmer om?

Følg min vlog på YouTube og få inspiration til et liv med succesfulde vaner. Du kan finde den lige her.

YOUbuilding er også på Facebook, hvor jeg løbende fortæller om vores aktiviteter. Følg med her.