Lad os finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig med at få mere sundhed til dig og din famile

Book tid til 15 minutters uforpligtende samtale her

Lidt om hvem jeg er 

Jeg har interesseret mig for sundhed og personlig udvikling hele mit liv, fordi jeg elsker at have overskud på energikontoen og at få allermest værdi ud af min tid. Ved at sørge godt for mig selv og min mentale og fysiske sundhed har jeg en masse god energi til de teams, jeg omgiver mig med. Både i forhold til familien, vennerne og samarbejdspartnere.

Jeg har fulgt og lært af mange dygtige mennesker. I mit arbejde som datanørd (BI-konsulent) har jeg også været meget optaget af, hvad der får et team til nå deres mål. Nu bruger jeg de samme teknikker til at bå bedre mål for dden enkelte der vil rykke på deres sundhed og til at hjælpe mine samarbejdspartnere til at nå deres mål.

For mig indeholder Scrum og andre agile metoder et redskab, som kan anvendes til at få succes både privat og professionelt. 

Min vision er, at alle mange flere higer efter at udvikle sig selv og optimere deres sundhed .

Et af mine delmål er at komme rundt på dankse plejehjem og fortælle pårørende om hvor let de kan teste om deres kære får de rette næringsstoffer og hjælpe dem med at få de nødvendige tilskud på medicinkortet.

Jeg ser for mig, at jeg samarbejde med en bred vifte af behandlere i både Danmark og udland - med fokus på testbaseret sundhed.

Min mission er at få mennesker til at leve et liv - både privat og professionelt - der giver mening og glæde - i en sund krop.