Jeg er coach i The Ultimate Game of Life og kan hjælpe dig med at få meget mere ud af livet. 
Book tid til 15 minutters uforpligtende samtale her

Kom med på vores 9-ugers online Challenge

ultimate game of life banner.jpg

The Ultimate Game of Life er et koncept udviklet af amerikanske Jim Bunch, som har arbejdet inden for selvudvikling og forretningsudvikling i mere end 20 år.

"We're on a mission to inspire happiness, health and wealth worldwide and to transform the way people do life"

The Ultimate Game of Life i Danmark

Jeg er i mit arbejde meget inspireret af det udviklingskoncept, som Jim Bunch har opbygget. Mine egne grundlæggende værdier og min mission om at hjælpe og inspirere mennesker til transformation resonerer 100% med Jims. Jeg er derfor gået ind i et samarbejde med ham og hans team, så vi i Danmark også kan få glæde af det fantastiske materiale, The Umtimate Game of Life stiller til rådighed. 

Jeg har selv været igennem en fantastisk udvikling ved hjælp af det materiale, så da Jim inviterede mig til at stå for den globale ekspansion i Danmark, var det en meget nem beslutning at takke JA. Jeg er derfor en del af The Ultimate Game of Life's coachingteam, og jeg glæder mig meget til at inspirere og hjælpe andre, som også ønsker at få meget mere ud af livet.  

Jim Bunch og Helle.jpg

Hvad går The Ultimate Game of Life ud på?

App'en: Jim Bunch har udviklet en app, som er spækket med livsvisdom og opgaver til reflektion og selvudvikling indenfor områderne happiness, health and wealth. App'en er inddelt i flere niveauer, så der er en helt unik mulighed for at gå endnu dybere og videre i sin egen udvikling og transformation, hvis man ønsker det.

App'en og undervisningsforløbene er opbygget lidt som en leg, som dagligt holder os fast i at tage små skridt mod bedre vaner. 

Coaching online: Der er desuden mulighed for at deltage i coaching-gruppemøder, hvor man kan bede om selv at blive coachet, eller man kan lytte med og lære af, at der er andre, der bliver coachet.

Man kan også få private coachingsamtaler af coaches, som selv har været igennem udviklingsforløbene. 

TUG team.jpeg
YOUbuilding favicon.png

Prøv det her!

Bliv klogere på, hvad der holder dig tilbage fra at nå dine mål og få trænet 'jeg gør, hvad jeg lover mig selv'-musklen med små skridt hver dag. 

Gratis smagsprøve på The Ultimate Game of Life

Du kan også tage min 7 dages Challenge, som er et onlinekursus baseret på samme principper. Jeg har tilpasset det en dansk kontekst og den erfaring og viden, jeg arbejder ud fra i YOUbuilding.
Læs meget mere om kurset her.

Hvad kan The Ultimate Game of Life hjælpe dig med?

Ville du ønske, at du kunne ændre din situation, men har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, og hvordan du holder fast i dine mål og drømme, så kan The Ultimate Game of Life være en rigtig god mulighed for dig. 

Gennem et gennemtestet og succesfuld forløb får du hjælp til at skabe de rigtige forandringer i din hverdag, der bringer dig tættere på at realisere dine drømme for dit liv. 

Gina er en succesfuld forretningskvinde fra New York. Hør i videoen, hvordan hun fik meget mere succes i livet ved at deltage i et forløb gennem The Ultimate Game of Life

Ring og få en uforpligtende snak: 61707082 Skriv hvis du har spørgsmål: helle@youbuilding.dk