Vil du høre om mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få retning og overskud i dit liv og økonomi - Book tid til 15 minutters uforpligtende samtale her

Hvad er glade penge og glade timer i en glad krop?
Det handler om den energi, der karakteriserer tre vigtige aspekter af dit liv. Og det handler om de vaner og det mindset, du praktiserer hver dag. Jeg er specialiseret i at hjælpe dig med at få glad energi ved at ændre på fastgroede vaner og tankemønstre.

Få flere glade penge

Få hjælp og inspiration til et sundt forhold til penge og få råd og overskud til at rykke i livet.

Få råd til personlig træner, coach, rejser eller hvad der er vigtigt for dig.

Tillad dig selv at blive gladere og fyldt med energi, når du tjener dine penge, når du bruger dine penge og når du kigger på din bankkonto.

Tillad dig selv at sige STOP til underskud på kontoen, eller et job du ikke er glad for.

Skab en hverdag med et sundt og godt forhold til dine penge, så de giver dig dejlig, glad energi og en en masse muligheder i livet.

Få flere glade timer

Få hjælp og inspiration til at få et sundt forhold til dine timer og brug dem til det, der tanker dig op med den fedeste energi.

Tillad dig selv at sige JA til at gøre de ting i dit liv, som giver dig energi og glæde. Tillad dig selv at lytte til, hvad du har brug for for at blive tanket op. Prioriter tid til selvforkælelse - hver dag.

Tillad dig selv at sige STOP til stress - det er livet simpelthen for godt til.

Skab en hverdag, hvor du glæder dig til din dag, når du vågner, og hvor du er taknemmelig for din dag, når du går i seng. 

Få en gladere krop

Få hjælp og inspiration til at få et sundt forhold til din krop og bliv sprængfyldt med energi.

Tillad dig selv at elske din krop. Forkæl din krop med det, den har brug for, så den kan hjælpe dig med at gøre de ting, du elsker. Sæt pris på de ting, din krop helt af sig selv allerede gør for dig hver dag.

Tillad dig selv at sige STOP til junkfood, inaktivitet og for lidt søvn.

Skab et forhold til din krop, hvor du hver dag giver den et kram og lover at gøre det for den, som fylder den med energi og glæde. Så kan den også meget bedre støtte dig i det du ønsker i livet. 

Livsglæde konsulent helle egebjerg andersen.jpg

Hvordan bliver man programmeret til succes?

Hvis du gerne vil have mere overskud og energi i dit liv, er det vigtigt, at du begynder at gøre noget på en ny måde. Ellers får du bare det samme, som du allerede har.  

Du skal sætte mål og du skal tage handling.

Vores tanker og følelser fører til vores handlinger. Og vores handlinger fører til de resultater, vi ser i vores liv. Så hvilke resultater har du i dag? Disse siger nemlig noget om, hvilke (skjulte) tanker og følelser du har om din egen succes - eller måske mangel på samme. 

At sætte mål og tage handling hele vejen i mål er ikke altid nemt. Specielt ikke, hvis du tidligere har erfaret, at dine forsøg mislykkedes.

Du skal holde det, du har lovet dig selv.

Hvis du gerne vil have glæde og energi, så går det ikke, at du kun fokuserer på, hvad du spiser og din træning. Du skal have balance i livet. Du skal sørge for at blive tanket op med det, der giver dig plus på energikontoen. Og så skal du fjerne alt det, der tapper dig for energi.

Det starter med at blive bevidst om dine vaner og om, hvordan du bruger din tid. Herefter skal du sætte nye, konkrete mål, som du når ved at træne 'jeg gør, hvad jeg lover mig selv'-musklen med små skridt hver dag. Og lige præcis dét, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Book en gratis uforpligtende samtale og hør hvordan.

Ring og få en uforpligtende snak: 61707082 Skriv hvis du har spørgsmål: helle@youbuilding.dk

Men hvad har penge at gøre med energi, glæde og det at rykke i livet? 

Og hvad kan en pengementor gøre for dig?

Vi har allesammen nogle tankevaner om penge. Jeg er selv vokset op med, at penge ikke var noget, man talte om, og at der blev set lidt skævt til de mennesker, det lykkedes at tjene mange penge. Det er ret trist, synes jeg. Det er der ingen glæde eller god energi forbundet med.

Hvis du har et usundt forhold til penge - og til succes og selvværd, for det hænger nemlig rigtig meget sammen - så er det slet ikke sikkert, at du giver dig selv lov at drømme stort og til at lykkes med dine mål. 

Jeg kan som pengementor hjælpe dig med at se bagom de tanker og følelser, du har om penge, og med at få ændret dem, der forhindrer dig i at opnå de ting i livet, du drømmer om.