Jeg kan som pengementor hjælpe dig med at få retning og overskud i dit liv og økonomi - Book tid til 15 minutters uforpligtende samtale her

Succes Helle Egebjerg Andersen.jpg

Jeg holder, hvad jeg lover mig selv

Jeg hedder Helle Egebjerg Andersen, og jeg elsker at være sprængfyldt med energi. Derfor undersøger jeg hele tiden mit liv for at få øje på, hvordan jeg kan få mere energi, og hvordan jeg kan eliminere det, der dræner mig.

Jeg tror på, at vi bliver gladere og meget mere energifyldte, hvis vi lykkes med at rykke, og hvis vi husker at rykke både i forhold til vores penge, vores tid og vores krop. Jeg ønsker at inspirere og hjælpe dig til at blive nysgerrig på dine resultater, sætte dig nye konkrete mål – og følge dem. 

Lidt mere om hvem jeg er 

Jeg er født 1967, og jeg er mor til en søn der i dag er 21 år. Jeg har været alenemor, siden min søn var 1 år. Jeg er uddannet farmaceut og har forsket i alternativ behandling, da en af mine kerneoverbevisninger er, at vi selv kan gøre rigtig meget for at være sunde og raske og have en dejlig energi. Jeg er også certificeret Scrum Master, fordi jeg synes det er vigtigt at tage nogle bevidste valg om, hvordan vi bruger vores tid og får mest muligt ud af den. 

Jeg har interesseret mig for personlig udvikling hele mit liv. De sidste mange år har jeg arbejdet som datanørd (BI-konsulent - læs mere om det her), men har hele tiden været dybt optaget af, hvad der får et team til nå deres mål, og hvad der skal til for, at hver enkelt i teamet kommer med overskud på arbejdet. Derudover er jeg certificeret Pengementor og er coach hos Jim Bunch i USA.

Jeg har rejst rigtigt meget, og så elsker jeg at danse. Jeg har altid sørget for at skabe det liv, jeg ønsker mig, og det jeg ønsker mig allermest nu, er at hjælpe så mange som muligt med, at de også får det liv, de ønsker sig.

Videoblog på YouTube

Jeg elsker at inspirere andre til at skabe netop det liv for sig selv, som de drømmer om.

Følg min vlog på YouTube og få inspiration til et liv med succesfulde vaner. Du kan finde den lige her.

YOUbuilding er også på Facebook, hvor jeg løbende fortæller om vores aktiviteter. Følg med her.

Inspiration på Instagram