Jeg er BI-konsulent og hjælper din virksomhed med at bruge jeres data, så I kan få mere ud af jeres tid og penge og så I kan levere en bedre service

Har du brug for en passioneret datanørd med 13 års erfaring indenfor opbygning af datavarehus, rapportering og BI-løsninger?

Har du brug for en, der er specialiseret i at gå hele vejen fra at udvikle begrebsmodeller i samarbejde med brugerne, kravspecificering af hvilke data, der giver størst værdi, implementering af agile løsningen i datavarehuset og efterfølgende udvikling af rapporteringsløsningerne til slutbrugerne?

Har du brug for en, der brænder for optimering af resultatskabelse med fokus på altid at nå det, der er vigtigst - både i mit eget arbejde og i forhold til teamsamarbejde?

Og arbejder du i et agilt set up eller skal til at implementerer det? Så læs videre og tag fat på mig.

Nedenfor er nogle af de anbefalinger, der ligger på min linkedIn.

Hvilke profil har I brug for?

Med udgangspunkt i en af de personligheds-test jeg har taget (CliftonStrengths), vil jeg fortælle, hvilken profil jeg har og hvordan de har indflydelse på mine kompetencer indenfor data og BI-løsninger. For løsninger der virker, er agile og holder i rigtig mange år.

I am a ”Learner”:

Dette betyder, at jeg elsker at lære nye ting og jeg er rigtig god til hurtigt at tilegne mig ny viden.....

Jo mere komplekst det er, jo mere passioneret er jeg for at løse det. Jeg har stor tillid til, at jeg kan løse komplekse udfordringer og er meget løsningsorienteret.

Jeg elsker desuden at bruge alle mine talenter på nye og kreative måder.

I forhold til mit arbejde med Business Intelligence er det denne styrke, som har gjort det let for mig hurtigt at sætte mig ind i helt nye forretningsområder, sætte mig ind i nye komplekse datakilder og efterfølgende at få leveret den endelige løsning, som giver nye indsigter og ny værdi for forretningen.

I am a ”Relator”:

Dette betyder, at jeg elsker at arbejde sammen med andre mennesker og at jeg får en dyb tilfredsstillelse ved at arbejde hård sammen med andre for at nå et mål.....

Jeg er god til at reducere komplekse sammenhænge til essensen og præsentere det enkelt og ind til kernen. Andre har tillid til, at jeg vil bryde kompleks ting ned til de essentielle elementer og at jeg kan præsentere det på en let forståelig måde. Jeg har det allerbedst, når jeg er omgivet af samarbejdspartnere, som har klare ambitiøse mål.

I forhold til mit arbejde med Business Intelligence er det denne styrke der gør, at jeg har stor succes med at finde ind til kernen af det kunden, har brug for og få selv komplekst data til at fremstå enkelt og letforståeligt.

I am an ”Activator”:

Jeg får ting til at ske. Jeg handler. Jeg tager initiativ. Så snart der er taget en beslutning, så skal der handles...

Og så lære jeg af det på vejen mod målet. Jeg er den i teamet som inspirerer andre til at handle og laver gerne standarter, som gør det nemmere at få alle til at arbejde i samme retning imod det fælles mål.

Jeg spreder entusiasme omkring mig. Jeg er ligefrem af natur, hvilket får andre til at føle sig trygge i mit selskab. Jeg er fuld af glæde og spreder det til andre. Jo mere jeg kan hjælpe og inspirerer andre jo mere spændende og tilfredsstillende er mit eget liv.

Jeg ved at alt kan lade sig gøre og denne overbevisning spreder jeg gerne til andre.

I forhold til mit arbejde med Business Intelligence er det denne styrke, der gør, at jeg kommer i mål med selv komplekse data og komplekse forretnings-modeller. Jeg er altid sikker på, at alt kan lade sig gøre - hvis ikke på den ene måde, så den anden. Jeg tager det bid for bid indtil vi er i mål. Jeg smitter andre med god energi, som gør arbejdet til en leg og samarbejde.

I am ”Analytical”

Jeg elsker data, årsags- og virknings-sammenhænge. Instinktivt leder jeg efter mønstre og går i detaljen for at finde sammenhænge på kryds og på tværs...

Jeg udfordrer påstande. Ikke for at få ret, men for at forstå og få beviser. Jeg får øje på det andre ikke ser og har en metodisk tilgang.

I forhold til mit arbejde med Business Intelligence er det denne styrke, selvforklarende, det er der denne styrke som gør, at jeg er dybt passioneret og i totalt flow, når jeg nørder med data. For mig er det at arbejde med data en leg, som får mig til at glemme tid og sted.

I am an ”Individualization”:

Jeg er fascineret af hvert enkelt menneskes unikke kvaliteter...

Jeg er god til at se hvordan og hvem, der arbejder godt sammen og skaber resultater. Jeg elsker, når jeg kan få team til at arbejde mere produktivt. Det er vigtigt for mig, at den enkelte i et team laver det, der giver den enkelte mest glæde og hvor den enkelte har sine styrker og talenter. Jeg har en evne til at få det bedste frem i den enkelte.

Og med min kreativitet får jeg mange nye ideer.

I forhold til mit arbejde med Business Intelligence er det denne styrke, der får mig til at give mit til, at et team arbejder godt sammen og denne styrke, som styrker mig i at forstå kundernes egentlige behov. Det er denne styrke, der har understøtter min evne og interesse for agile arbejdsprocesser og scrum-arbejdsmetoden. Og det er denne evne som genererer mange nye ideer til både teamsamarbejde, produktivitet og nye kreative løsninger generelt.

 • YOUbuilding

  “Det har været min fornøjelse at have Helle på holdet i Fødevarestyrelsen, hvor hun spillede en nøglerolle i styrelsens BI-team. Udover Helles åbenlyse viden og evner indenfor opbygning af Datawarehouse og rapportering af data, har hun en stærk forståelse for forretningens behov kombineret med klare syn på de nye muligheder, som data giver. Hun "elsker data" og engagerer sig i opgaven og organisationens bedste også ud over det forventede. Som kollega er hun stærkt optaget af det hele menneske og det balancerede liv, og hun lægger stor vægt på, at teamet som helhed trives.”

  Kontorchef hos Miljøstyrelsen

 • YOUbuilding

  “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt samme med Helle i 2 år, og det har været en fornøjelse.
  Helles arbejde er dybt forankret i hendes egen store forretningsviden, men også i hendes evne til at lytte til og spare med brugerne, og få deres ønsker, behov og krav dokumenteret i en begrebsmodel. Og baseret på det at udtænke og kode komplekse SQL løsninger.
  Helle er god til at opsætte et mål for en opgave, og at drive opgaveløsningen frem mod målet. Hvilket ikke altid har været let i en omskiftelig kontekst som den Fødevarestyrelsen befinder sig i. Ergo er en målrettet person som Helle nødt til at finde nogle værktøjer, der kan håndtere dette --> Helle har været en af primus motorerne for implementering af Scrum i dataarbejdet hos Fødevarestyrelsen.
  Som person er Helle engagerede og en af de faglige mest nysgerrige personer jeg har arbejdet med. Hun er flittig, struktureret, social, humoristisk, og hun går ikke af vejen for en god diskussion :)”

  BI konsulent hos Fødevarestyrelsen

 • YOUbuilding

  “Helle er en person, der elsker at have styr på data, de skal passe/være i orden. Datavask er et must. Hvis Helle var en regnskabsperson kunne man sige, at debet og kredit altid skal stemme, en meget prisværdig kvalifikation.
  Helle arbejdede med SQL. Resultatet af dette arbejde resulterede i gode BI produkter, der f.eks. kunne bruges til at tjekke, om der nu var styr på fakturering eller om alt var korrekt registreret. Med andre ord Reporting Servises rapporterne blev brugt til at få øje på noget, vi ikke altid var klar over. Det skabte dels et større overblik/viden, dels at grunddata blev valideret og dermed korrekt opdateret.
  Alt i alt kan jeg om Helle sige, at hun har den faglige viden, har overblik og ikke mindst kan tænke konstruktivt, når der er tale om store datamængder.”

  Konsulent at TIMEmSYSTEM ApS

 • YOUbuilding

  “Jeg kender Helle som en yderst datakompetent medarbejder i enheden Kontrol & Data i Fødevarestyrelsen. Med sit solide kendskab til de mange, komplekse forretningsdata, har Helle altid bidraget positivt og konstruktivt til opgaveløsninger i hele Fødevarestyrelsen.
  Dette skyldes både hendes grundlæggende datainteresse og -faglighed, men i lige så høj grad hendes forståelse for forretningens behov - og sidst men ikke mindst, hendes smittende evne til at se muligheder og hendes engagement i at skabe løsninger, der "holder". ”

  Kontorchef Foder- og Fødevaresikkerhed at Fødevarestyrelsen

Jeg har siden 2006 arbejdet med business Intelligence, datavarehusløsninger og rapportering (microsoft, sql). Jeg kan derfor hjælpe med at opnå bedre resultater gennem brug af data og/eller optimering af måden at arbejde på.

Jeg er specialiseret i at organisere data fra den type digitale løsninger, der understøtter mere komplekse forretnings-processer. Formålet er at give dataejere og databrugere de mest værdifulde informationer fra det skjulte, så der kan træffes de rette beslutninger, planlægges optimalt og hentes den ønskede viden frem i lyset.

Jeg har arbejdet med mange forskellige typer digitale løsninger med forskellig grad af kompleksitet. Blandt andet med data fra laboratoriesystemer (LIMS og Labvantage), produktionsindberetninger, kontrolsystemer, egenkontrol og økonomisystemer.
På billedet kan du se nogle af de kildesystmer som jeg har arbejdet med i Fødevarestyrelsen.
Jeg deltager gerne i hele processen i de digitale løsninger fra idé og kravspecificering til test og efterfølgende implementering i datavarehusløsning og endelig rapportering. Jeg arbejder gerne både back end og front end med opgaver som Database Analyst, Business Intelligence Developer and Database Report Writer.

Jeg har stor erfaring med at sikre organisationen adgang til data og udtræk/rapporter som anvendes til styring, planlægning, lean og optimering af kerneopgaver.

Desuden interesserer jeg mig meget for arbejdsmetoder. Jeg er eksempelvis certificeret Scrum Master. 

Ud over data er min store passion det jeg kalder YOUbuilding. Jeg tror nemlig rigtig meget på YOUbuilding før TEAMbuilding . Du kan se mere på min hjemmeside www.YOUbuilding.dk

Fvst data fra jord til bord

Da jeg netop brænder for hele datarejsen, er der mange delelementer jeg kan hjælpe med. Lige fra brainstorm af og beskrivelse af krav til ny digital løsning, til test og implementering af de færdige datavarehusløsninger til det endelige slut-produkt i form af rapportering. Jeg har erfaring med Microsofts produkter og anvender sql.

Jeg kan også fungere som mellemledet imellem forretningen og kodeansvarlige.

Anvend formularen nedenfor eller skriv til mig på helle@YOUbuilding.dk eller ring på 61707082. Så kan vi høre, om vi er et godt match.

Med venlig hilsen Helle Egebjerg Andersen

Kontaktformular

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.